1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородська «Говерла» розпочала перший тренувальний збір із перегляду новачків

20.01.2015 21:10 Спорт

В суботу, 18 січня, гравці ужгородської «Говерли» відбули на перший тренувальний збір до турецької Анталії.

В суботу, 18 січня, гравці ужгородської «Говерли» відбули на перший тренувальний збір до турецької Анталії.

Головним завданням тренерського штабу буде відновлення кондиції гравців основної команди та, звичайно, перегляд потенційних новачків.

Окрім основних гравців, на збір ужгородської «Говерли» до Туреччини приїхали і Віталій Іванко, Костянтин Махновський та Володимир Федорів. Всі троє мають статус вільних агентів. Останнім клубом Махновського був "Севастополь", Федорів востаннє виходив на поле у футболці "Спартака" з Юрмали, а Іванко вже півроку не може знайти собі клуб після розставання з кіпрським АЕКом.

До складу ужгородської "Говерли", яка в даний час проходить збори в Туреччині, приєднався і півзахисник Костянтин Кравченко. Останні півроку він провів в юрмальському "Спартаку", за який 28-річний хавбек зіграв вісім матчів (три голи і дві результативні передачі). Поки не відомо буде це повноцінний контракт або гравець просто знаходиться на перегляді.

Також В'ячеслав Грозний взяв на турецький збір "Говерли" і трьох молодих динамівців: Чумака, Лухтанова і Бесєдіна, котрі гратимуть в Ужгороді на правах оренди.

Не обійшлося у «Говерли» і без втрат: динамівці Максим Коваль та Сергій М’якушко повернулися до лав головної команди, а 23-річний нападник Руслан Степанюк поїде на збори з «Олександрією». До розташування свого клубу повернулися й молоді орендовані футболісти «Динамо»: В’ячеслав Павленко та Вадим Петров.