1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородські «Карпати» розгромили лондонську «Олімпію»

19.10.2014 20:17 0 Спорт
 

Ужгородські «Карпати» впевнено перемогли лондонську «Олімпію» у другому матчі ІІ-го раунду Кубку ЄГФ серед жіночих команд з рахунком 38:6.

Ужгородки переважали суперника за всіма позиціями. Вони буди сильніші і фізично, і морально. Стартовий склад ужгородок був бойовим. Дівчата дуже ретельно розігрували композиції і боролись за кожен м’яч. У перній половині зустрічі активністю відзначилася Дарія Кот, котра за найменшої можливості ішла в атаку і, в більшості випадків, доводила її до логічного завершення – до голу.

 

У другій половині зустрічі тренер «Карпат» Валерій Войналович дозволив молодим гравцям показати все на що вони спроможні. Для декого це був дебют, для декого – чудова можливість повернутись у гру. Особливо активними були Беата Смерека та Яна Готра.

 

«Я задоволений грою. Після матчу з «Галичанкою» дівчата зрозуміли, що не можна розслаблятись і довели, що ми сильна і стабільна команда. Звичайно, «Олімпія» не найсильніший суперник, але ми вдячні їм за самовідданість на майданчику. Далі на нас чекають набагато складніші ігри, тому розслаблятись не можна», поділився з «Голосом Карпат» президент ГК «Карпати» Олександр Ледида.

 

«Я щиро вітаю «Карпати» з перемогу. Ми знали, що це сильна команда, але не здогадувались, що ми настільки слабкі. Наша команда – команда аматорів. Ужгородки ж – професіонали. Ми не маємо школи, не маємо своїх гравців. У нас грають дівчата зі Словаччини, Молдови, Румунії, Швеції. Всі дуже різні і з ними важко працювати. Після цих двох матчів я зрозумів, що нам є над чим працювати і до чого прагнути», сказав після гри головний тренер «Олімпії» Ауреліан Гаг.

 

«Ми дуже серйозно налаштовувались на ці дві гри, тому і результат відповідний. Далі нас чекають надважливі ігри зі шведками. І там нам прийдеться не солодко», поділилася своїми думками гравець ГК «Карпати» Надія Воронова.

 

Нагадаємо, що вчора ужгородки перемогли з рахунком 39:10.