1. Новости Закарпатья
  2. >

Юнацька вища ліга Закарпаття з футболу: несподіванки в Берегові, Вільхівцях та Ужгороді

15.07.2016 17:14 Спорт Эксклюзив Голос Карпат

Про підсумки 13-го туру юнацької вищої ліги Закарпаття дізнавайтесь далі.

Про підсумки 13-го туру юнацької вищої ліги Закарпаття дізнавайтесь далі.

Головну сенсацію створило «Середнє», яке на виїзді вщент розбило одну з двох кращих юнацьких команд Південного Закарпаття 2015-го та першої половини 2016-го років – «Берегово». І це при тому, що берегівці в цьому сезоні на рідній «Берегвідейк-арені» в понад два голи не програвали жодного разу. Перемога дозволила середнянцям у таблиці виїзних матчів за втраченими балами випередити «Вільхівці» та «Берегово» й увійти до провідної п’ятірки. Не менша несподіванка сталась на Тячівщині, де «Дийда» здобула вольову звитягу над кращою молодіжною командою Східного Закарпаття цього сезону – «Вільхівцями». І це при тому, що команда з Дідова до звітної гри в цьому сезоні на виїзді вигравала тільки раз.

Більшого ми очікували й від «Ужгорода», який у дербі обласного центру не зміг знайти жодних аргументів для «Спартакуса», та від «Оболоні», яка в центральній битві 13-го туру здалась на милість «Мункача». Голи Роберта Шеверньова, Максима Кодрі та Василя Кривки дозволили мукачівцям у таблиці домашніх матчів за здобутими балами випередити «Середнє» й після двотижневої перерви повноцінно, за втраченими та здобутими балами, повернутись до призової зони цього табеля про ранги.

Найбільш передбачувано завершили свої матчі «Севлюш» та «Бужора». Голи Сергія Яцкулинця, Михайла Міговка та Ігоря Попова дозволили виноградівцям не тільки виграти в двобої, який міг претендувати на роль центрального в турі, а й надали їм можливість у загальній таблиці продовжити своє абсолютне лідерство, як вони захопили ще 5-го червня, мінімум до 13-го серпня. Підопічні Івана Бровдія також продовжили своє абсолютне лідерство й у табелі домашніх матчів, яке вони вдруге захопили ще 26-го червня й точно втримають як мінімум до старту другого кола.

Перемога в головному непересічному дербі дозволила іршавцям випередити «Оболонь» як у загальній таблиці, так і табелі домашніх матчів. У першому випадку підопічні Віктора Цогли повноцінно повернулись до призової зони після тритижневої перерви, а в другому досягли такого ж повного камбеку в провідну трійку після майже місячної перерви. Здивував «Тячів», який не виїхав на двобій проти не найсильнішого колективу й отримав технічні – 0:3. Не зайві три бали дозволили команді з передмістя обласного центру в таблиці домашніх матчів випередити «Берегово».

Результати 13-го туру: «Мункач» Мукачево – «Оболонь» Хуст – 3:0, «Севлюш» Виноградів – «Поляна» – 3:0, «Бужора» Іршава – «Боржава» Довге – 2:0, «Вільхівці» – «Дийда» Дідово – 1:2, «Берегово» – «Середнє» – 0:3, «Спартакус» Ужгород – ФК «Ужгород» – 5:0, «Минай» – «Тячів» – 3:0;

Підсумкове становище 1-го кола: «Севлюш» – 35 очок (різниця голів – 36:7), «Мункач» – 32 (41:8), «Бужора» – 27 (21:10), «Оболонь» – 26 (22:14), «Середнє» – 25 (22:14), «Боржава» – 19 (31:17), «Берегово» – 18 (28:19), «Дийда» – 17 (22:30), «Вільхівці» – 16 (21:27), «Поляна» – 15 (28:30), «Спартакус» – 13 (24:28), «Минай» – 9 (25:34), 12 – «Ужгород» – 5 (11:35), «Тячів» – 0 (3:58).

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат».

Читайте на ГК:Тихая охота в лесах края началась неожиданно: чем опасны ранние грибы? (ФОТО, ВИДЕО)
Читайте на ГК:Семейные разборки со вкусом мести: суд вынес приговор закарпатцу, который пытался сжечь жену в нетрезвом виде (ФОТО)
Читайте на ГК:Жертвой мошенников стал закарпатец: мужчина 2 года ездил с «липовым» удостоверением (ФОТО)
Этот материал также доступен на следующих языках:Украинский