1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Як замовити дипломну роботу в Ужгороді?

20.03.2014 18:55 Архів

Перед кожним студентом ужгородського вишу рано чи пізно постає питання — де замовити дипломну роботу? Раніше виконавців шукали, зазвичай, через...

Перед кожним студентом ужгородського вишу рано чи пізно постає питання — де замовити дипломну роботу?

Раніше виконавців шукали, зазвичай, через...
Перед кожним студентом ужгородського вишу рано чи пізно постає питання — де замовити дипломну роботу?

Раніше виконавців шукали, зазвичай, через родичів-знайомих, чи об'яви на стовпах.
Але час йде вперед і технології не стоять на місці. Ми поспілкувалися з кількома ужгородськими студентами і взнали, що більшість із них замовляє дипломні роботи саме через Інтернет. Чому?

1. По-перше, в мережі набагато простіше знайти виконавця з потрібними знаннями, що не так-то просто зробити в такому невеличкому місті, як Ужгород.
2. По-друге, сучасні технології дозволяють спростити весь процес замовлення, оплати і отримання диплому — в будь-якому зручному місці, онлайн (через Скайп, ICQ, тощо) можна узгодити всі деталі потрібної дипломної роботи, оплатити її (через Інтернет-банкінг чи платіжні системи, наприклад) і отримати.
3. По-третє, диплом, замовлений через Інтернет, зазвичай коштує дешевше, ніж у оффлайновому агентстві, тому що йому потрібно витрачати кошти на оренду приміщення, тощо. Інтернет — агентства позбавлені від таких витрат.

Ризик при такому замовленні тільки один — виконавець може взяти передоплату і більше не виходити на зв'язок. Але це буває вкрай рідко.

Найчастіше, дипломи в Інтернеті ужгородці шукають через соціальні мережі (Вконтакті, Фейсбук, тощо), дошки оголошень (такі як Сландо) чи користуються пошуковими гігантами (Яндекс, Гугл та інші) щоб знайти потрібний спеціалізований сайт.

Де в Ужгороді краще замовити диплом?

Найкраще замовити дипломну в агентстві «Магістр». Їхніми послугами користуються студенти Ужгородського національного університету, Карпатського університету імені Августина Волошина, Ужгородської Української Богословської Академія імені святих Кирила і Мефодія та інших вишів. Усі замовники залишаються задоволеними якістю, що підтверджують опитування.

Щодо цін, то вони можуть коливатися в залежності від складності роботі, мінімального терміну виконання, предмету та інших факторів. Точно вам скаже менеджер після обговорення замовлення. Приблизно на 2014 рік диплом в агенції «Магістр» коштує від 1200 грн, курсова — від 200 гривень, реферат — від п'ятдесяти гривень.