1. Новини Закарпаття
  2. >

Як захистити велосипед від злодіїв /ВІДЕО/

12.07.2014 10:29 0 Архів

Найекологічніший вид транспорту – велосипед стає все більш популярнішим. Це зручно, практично та дешево, кажуть велолюбителі. Однак працівники міліції...

Найекологічніший вид транспорту – велосипед стає все більш популярнішим. Це зручно, практично та дешево, кажуть велолюбителі. Однак працівники міліції застерігають, останнім часом зростає і кількість крадіжок двоколісного транспорту, особливо в теплу пору року.



Найпопулярніша літня приманка для крадіїв – це велосипед. Адже у гарячу пору чимало закарпатців пересіли на двоколісний і використовують його як свій основний транспортний засіб. Спеціальний захист не зупиняє злочинців і він стає цінною нагородою. Вартість викрадених двоколісних коней коливається від восьмисот до десяти тисяч гривень. Як показує практика найчастіше велосипеди зникають у місцях масового скупчення людей, і спеціальні замки та камери відео спостереження тут зазвичай безсильні. Закарпатці дають свої поради, як уберегти двоколісне майно. Правоохоронці радять залишати велосипеди не лише пристібнутими, а й у полі зору камер відеоспостереження, це дозволить швидше розкрити злочин. А загалом у народі кажуть велосипед і дружину не довіряй нікому!

М-студіо