1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

В Ужгороді вручили дипломи випускникам медичного факультету УжНУ

15.06.2014 14:12 0 Архів

Медичне поповнення. Напередодні Дня медика, в Ужгороді вручили дипломи магістрів та спеціалістів випускникам медичного факультету Державного вищого навчального...

Медичне поповнення. Напередодні Дня медика, в Ужгороді вручили дипломи магістрів та спеціалістів випускникам медичного факультету Державного вищого навчального закладу УжНУ. Цьогоріч лави послідовників Гіппократа поповнилися на 106 молодих спеціалістів.



Випуск 2014 року – це 69 за рахунком випуск лікарів медичного факультету “УжНУ” та 6 випуск провізорів. За плечима молоді – 6 важких років навчання, адже медицина – одна з найповажніших галузей і вимагає дисципліни та наполегливості. Звертаючись до ще вчорашніх студентів, декан медичного ффакультету вперше назвав їх колегами і сказав напутні слова. Із вітальним словом до випускників звернувся Голова Закарпатської обласної ради. Вручення дипломів традиційно розпочали із магістрів з відзнакою. Як видно, медицина таки за жінками: із двох спеціальностей, лікарська справа та фармація, з червоним дипломом закінчили вуз лише двоє хлопців, тоді як всього таких дипломів 22. Після урочистої частини для випускників розпочалась концертна програма, підготована за участю студентів-медиків молодших курсів.

М-студіо