1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді відбудеться VI Міжнародний молодіжний фестиваль органної музики

10.09.2014 17:25 Архів

З 18 вересня по 1 жовтня в Закарпатській обласній філармонії проходитиме VI Міжнародний молодіжний фестиваль органної музики. Впродовж майже двох тижнів на...

З 18 вересня по 1 жовтня в Закарпатській обласній філармонії проходитиме VI Міжнародний молодіжний фестиваль органної музики.
 

Впродовж майже двох тижнів на...
З 18 вересня по 1 жовтня в Закарпатській обласній філармонії проходитиме VI Міжнародний молодіжний фестиваль органної музики.


Впродовж майже двох тижнів на слухачів чекає низка концертів за участю симфонічного, камерного, естрадно-духового оркестрів та солістів філармонії, а також приїжджих музикантів, повідомляє "Заголовок".

Зокрема,
18 вересня (четвер), о 18.00 — ВІДКРИТТЯ ФЕСТИВАЛЮ. Програму «ІТАЛІЙСЬКИЙ СУВЕНІР» представлять Станіслав ЗУБИЦЬКИЙ (флейта, Італія), Олеся ГАЙДУК (орган, Ужгород) та камерний оркестр філармонії (керівник – заслужений артист України Владислав ЮРОШ). Назва програми говорить сама за себе: у ній зібрані блискучі шедеври італійських композиторів С.Меркаданте, Дж. Перголезі, Б.Марчелло, А.Вівальді, В.Монті, Дж.Бріччіальді.

21 вересня (неділя), о 17.00 — концерт Катерини ШАПРАН (орган, Україна — Словаччина). Для участі у фестивалі юна ужгородка, яка наразі навчається у Кошицькій консерваторії, обрала твори Й.С.Баха, М.Регера, О.Махи, Г.Мушеля, а також власні твори.

У рамках VI Міжнародного молодіжного фестивалю органної музики відбудуться також концерти 25 та 28 вересня, а закриття – 1 жовтня, на Міжнародний день музики.