1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді відбудеться силовий турнір "Карпатський медвідь"

21.08.2014 08:58 Архів

24 серпня о 14:00 відбудеться одинадцятий силовий турнір «КАРПАТСЬКИЙ МЕДВІДЬ», який визначить найсильнішу людину нашого краю.


24 серпня о 14:00 відбудеться одинадцятий силовий турнір «КАРПАТСЬКИЙ МЕДВІДЬ», який визначить найсильнішу людину нашого краю.
1
24 серпня о 14:00 відбудеться одинадцятий силовий турнір «КАРПАТСЬКИЙ МЕДВІДЬ», який визначить найсильнішу людину нашого краю.

При неучасті переможця останніх трьох років Івана Григоровського титул між собою розіграють інші не менш сильні спортсмени.

Це насамперед чотириразовий чемпіон Європи і триразовий чемпіон світу з пауерліфтингу Сергій Олеоленко. З трьома титулами «КАРПАТСЬКИЙ МЕДВІДЬ» Сергій завжди був головним конкурентом Івана Григоровського. Останні два роки травми і особисті помилки завадили Олеоленко завоювати найвищий приз.

Його найголовнішим конкурентом цього разу буде молодий 22-х річний атлет з Великого Березного Володимир Цифра, котрий у 2012 і 2013 рр. займав другі місця і відсував Сергія на треті позиції. Цього року Володимир встиг прийняти участь в декількох всеукраїнських та міжнародних турнірах. Майже завжди він повертався з медаллю.

Третім претендентом є Олексій Мальцев – переможець першого турніру «ЮНІОР СТРОНГМЕН» і бронзовий призер «КАРПАТСЬКОГО МЕДВІДЯ — 2009». Олексій спаринг-партнер Сергія Олеоленка і знаходиться в надзвичайно хорошій формі. Доповнить головних конкурентів ще один закарпатець Іван Деркач із села Руське Мукачівського району. Іван дебютант на турнірі такого рівня. Його найбільше спортивне досягнення — перемога на «ЮНІОР СТРОНГМЕН — 2013». Конкуренцію нашим силачам складуть вже традиційно стронгмени зі Львова та Івано-Франківська.

В програмі змагань будуть традиційні вправи: перекидання колеса вагою 300 кг, «фермерська хода» з двома валізами по 133 кг, станова тяга, підняття важкої гантелі та колоди. Також, як і минулі роки, глядачі теж зможуть прийняти участь у конкурсах з знаряддям легкої ваги.

Паралельно з багатирським турніром проходитиме і «Health Life Fest» — фестиваль здорового способу життя. Глядачі зможуть побачити показові виступи з силового фрістайлу на турніках і брусах, змагання з «стріт-ліфтингу» та танцювальне шоу.

«Карпатська Ліга Сильних Людей» дякує всім хто надав допомогу у проведенні турніру, зокрема спонсорам «Адамс», «ТВІН», та «Еко».

1

Переможці турнірів «КАРПАТСЬКИЙ МЕДВІДЬ»:

2004 р. – ПРОЗОР Євген

2005 р. – ГРИГОРОВСЬКИЙ Іван МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ:

2006 р. – ГРИГОРОВСЬКИЙ Іван пл. Театральна (біля філармонії)

2007 р. – ОЛЕОЛЕНКО Сергій ПОЧАТОК:

2008 р. – ГРИГОРОВСЬКИЙ Іван «Health Life Fest» — о 12:00

2009 р. – ОЛЕОЛЕНКО Сергій «КАРПАТСЬКИЙ МЕДВІДЬ» — о 14:00

2010 р. – ОЛЕОЛЕНКО Сергій

2011 р. – ГРИГОРОВСЬКИЙ Іван

2012 р. – ГРИГОРОВСЬКИЙ Іван

2013 р. – ГРИГОРОВСЬКИЙ Іван