1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

В Ужгороді відбудеться концерт живої музики

13.03.2014 08:54 0 Архів

Музика допомогає пережити важкі часи. В цьому переконі організатори концерту, який незабаром відбудеться в обласному центрі. Прихильники живої музики зможуть...

Музика допомогає пережити важкі часи. В цьому переконі організатори концерту, який незабаром відбудеться в обласному центрі. Прихильники живої музики зможуть насолодитись знайомими музичними творами у виконанні Мукачівського струнного оркестру разом з Львівським колегами Остапом та Ольгою Шутко. На сеансі музикотерапії, як його назвали самі творці, всі охочі почують як твори світових класиків, так і сучасних виконавців.



Важкі часи, як зараз, краще пережити з музикою. Вона передає найрізноманітніші емоції. Їх прихильникам мукачівського струнного оркестру пропонують пережити на весняному концерті для скрипки, віолончелі та оркестру.Організатори кажуть: хочуть абстрагувати поціновувачів музики від того, що наразі відбувається країні.

На сеансі музикотерапії, як його прозвали самі творці, всі охочі почують як твори світових класиків, так і сучасних виконавців. Струнний оркестр із солістами, львівськими колегами Сергія Добоша, Остапом та Ольгою Шутко виконають композиції з репертуару «Океану Ельзи», Майкла Джексона, Ніколо Паганіні та інших виконавців.

М-студіо