1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

Узаконена люстрація, незвичайне немовля з Рахівщини та чергова смерть в АТО – огляд головних подій 14 серпня

14.08.2014 20:32 0 Архів

Голос Карпат пропонує черговий огляд подій доби, що минає. Про найважливіші події четверга, 14 серпня, у матеріалі нижче. Сьогодні закарпатський обласний...



Голос Карпат пропонує черговий огляд подій доби, що минає. Про найважливіші події четверга, 14 серпня, у матеріалі нижче.

Сьогодні закарпатський обласний військовий комісар повідомив, що 180 чоловіків-переселенців, взяті на облік Закарпатським військкоматом, добровольцем побажав стати тільки один чоловік.

Натомість уже ввечері Закарпаття сколихнула новина про чергового молодого хлопця, що загинув у зоні АТО: на вантаж 200 від сьогоднішнього дня чекатимуть у Берегові, а також офіційно підтверджене повідомлення про те, що у Рахові народилася дівчинка із двома головами.

Цього ж дня депутати Іршавської райради забрали повноваження в Іршавської РДА – каменем спотикання між представниками двох гілок влади став новий директор Довжанського лісгоспу.

Їхні ж колеги у Верховній Раді у першому читанні затвердили текст закону про люстрацію та про санкції. Тим часом у кулуарах парламенту побили Олега Ляшка, а глава самопроголошеної ЛНР подав у відставку.

Не припинялися сьогодні коливання і на фінансовому ринку. Курс все ще не стабілізувався, однак цього разу міжбанк закрився зниженням курсу долара та євро.