1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

У Мукачеві представили раритетні автомобілі

17.06.2014 09:54 0 Архів

У свої 50 вони не лише гарно виглядають, кожна автівка на ходу. В Мукачеві організували виставку раритетних автомобілів. Почали проїзд з центру міста. Наступна...

У свої 50 вони не лише гарно виглядають, кожна автівка на ходу. В Мукачеві організували виставку раритетних автомобілів. Почали проїзд з центру міста. Наступна зупинка – замок «Паланок».



Як поодинці, так і разом вони притягують погляди оточуючих. Мова йде про автомобілі «Волга». Всі ці машини не тільки на ходу, але і чудово виглядають у свої 50 років.

Вихідними в Мукачеві організували виставку цих автомобілів. Починали проїзд з центру міста. Наступна зупинка – замок «Паланок». Пан Ференц керує своїм автомобілем вже багато років. В авто вклав усю свою душу.Тімея радіє, що прийшла на виставку разом з батьками. Каже, дуже любить кататись на цьому авто.Пан Володимир приїхав з сім’єю з Хуста подивитись на місто та похвалитися своїм автомобілем. Каже, це не єдиний залізний кінь у його колекції.Остання зупинка проїзду — центр міста, і, звісно, фото на пам’ять.

М-студіо