1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Третя серія закарпатського мультсеріалу "Наша Файта" вийде всередині липня

30.05.2014 14:30 Архів

У Закарпатті вже міцно утвердився новий і дуже популярний бренд «Наша файта». Це не лише відомий всім закарпатцям мультфільм, а й однойменна організація свят, пише...

У Закарпатті вже міцно утвердився новий і дуже популярний бренд «Наша файта». Це не лише відомий всім закарпатцям мультфільм, а й однойменна організація свят, пише...
1У Закарпатті вже міцно утвердився новий і дуже популярний бренд «Наша файта». Це не лише відомий всім закарпатцям мультфільм, а й однойменна організація свят, пише Нове Закарпаття. Натомість зараз ітиметься саме про мультфільм «Наша файта», продовження якого з нетерпінням чекає вся область.

За словами ідейного натхненника, сценариста мультика Михайла Карпенка, за офіційною статистикою із каналу студії ідей «Карман» на YouTube його переглянули більше 200 тисяч разів. Близько 90 тисяч – із соцмережі Вконтакте.

— Така кількість переглядів нашої роботи дуже стимулює. Тому 3 серія буде однозначно, — ділиться думками Михайло. – До того ж, відколи відбулася прем’єра 2 серії, не було жодного дня, щоб мене не запитали: «А коли буде третя серія?» Хіба ми можемо зупинитися?!
Натхненні від перегляду мультфільму, закарпатці самі телефонують авторам ідеї і просять, щоб їх місто теж стало героєм однієї з серій «Нашої файти»:

— Нам писали з Мукачева, Іршави і просили зняти мультик і про них. Ми тільки раді цим ідеям! Заохочуємо наших прихильників, щоб писали нам про свої рідні населені пункти, про їх родзинки, якісь цікаві місця, людей, жарти пов’язані з цим місцем, — розповідає Михайло.

Дещо відкрив хлопець завісу і над локацією третьої серії: головний герой пошуки Мирослава Ракатоша продовжить на Хустщині.

— Хустщина славиться гарними і цікавими місцями, і всіх їх відвідає головний герой. До речі, героїв у «Нашій файті» може побільшати, — інтригує автор сценарію.

За словами Михайла, робота над третьою серією кипить. Стан готовності продукту оцінює відсотків у 50: сценарій готовий, розпочинається процес малювання. Роботи ще багато, але всі, хто працює над «Нашою файтою», стараються справитися з нею якомога швидше.

Через різні об’єктивні причини, нестабільну ситуацію в країні хлопці не хотіли презентувати мультфільм у час, коли багатьом справді не до гумору. Але сподіваються, що влітку все заспокоїться, і всередині липня очікувана третя серія «Нашої файти» постане перед своїм глядачем.

В інтернеті уже можна переглянути другу серію «Нашої файти»

Дебютна серія першого закарпатського мультсеріалу «Наша файта» — уже в Інтернеті