1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

Селян на Закарпатті обурює проведення автогонок "Ворота України" /ВІДЕО/

22.06.2014 15:49 0 Архів

21 червня стартував І етап Чемпіонату України з ралі – «Ворота України», який проходить по маршруту Поляна – Верхня Грабівниця — Підполоззя – Нижні Ворота –...

Техніка / Авто: Селян на Закарпатті обурює проведення автогонок Ворота України  /ВІДЕО/21 червня стартував І етап Чемпіонату України з ралі – «Ворота України», який проходить по маршруту Поляна – Верхня Грабівниця — Підполоззя – Нижні Ворота – Клиновець – Тухолька.

5 червня в 16:00 в ефірі Radio.ProFormula.Ua на прямий зв’язок зі студіею виходив Сергій Єженков – один із організаторів чемпіонату. Він повідомив, що місцева влада радо йде їм на зустріч в організації змагань. Як зазначив Сергій Єженков, зараз ведуться ремонтні роботи по асфальтуванню доріг, після чого буде здійснена ретельна перевірка траси на готовність до проведення гонки. Також Сергій підкреслив, що місцеві жителі населених пунктів будуть достатньо проінформовані про проведення змагань, навіть через священника на службі в церкві.

Та не дивлячись на це, жителі с. Верхня Грабівниця Воловецького району невдоволені тим, що через їхнє селище прокладено маршрут гонки. Кажуть, дороги відремонтовані погано, а автомобілі їздять на шаленій швидкості. Щебінь від коліс автомобілів летить на всі сторони, тому дітей бояться навіть на подвір'я власного будинку випускати.

Микола Вигодованець повідомив Голос Карпат, що люди обурені такою ситуацією. Односельчани телефонували організаторам та намагалися з'ясувати, чи є у них дозвіл, погоджений з місцевим населенням (адже впевнені, що людей ніхто не питав). Однак у відповідь почули тільки нецензурну лексику та запевнення в тому, що в них «все схвачено».



Змагання відбуваються під патронатом Закарпатської облдержадміністрації та за підтримки Великоберезнянської, Воловецької та Свалявської районних рад.

Читайте далі:
Чемпіонат України з ралі та автогонок на Закарпатті
Що «виграло» Закарпаття від анексії Криму