1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

Подвійне громадянство, Ужгород без води та ображений Правий сектор – огляд головних подій п’ятниці, 15 серпня

15.08.2014 21:02 0 Архів

П’ятниця, 15 серпня, розпочалася для закарпатців, зокрема для ужгородців, повідомленням про те, що Ужгородський...

П’ятниця, 15 серпня, розпочалася для закарпатців, зокрема для ужгородців, повідомленням про те, що
Ужгородський «Водоканал» може залишити обласний центр без води. Пов’язано це, в тому числі, і з тим, що Закарпаттяобленерго може відключити «Водоканал» від енергопостачання.


Із позитивних повідомлень — після прийняття нової Конституції жителі регіону зможуть розраховувати на легалізацію подвійного громадянства. Сьогодні ж офіційні органи повідомили закарпатцям точну кількість зареєстрованих на території області біженців. Нині їх на Закарпатті вже 1110.

Свій погляд на скандал із обстрілом та затриманням бійців Правого сектору у Львівській області сьогодні озвучив головний правосекторівець Закарпаття Олександр Сачко. А журналісти Голосу Карпат підвели підсумки роботи закарпатських нардепів за два роки діяльності Верховної Ради 7 скликання.

Новинні стрічки із зони АТО сьогодні рясніли повідомленнями про «гуманітарний» вантаж із Російської Федерації. Зокрема, стало відомо про початок митного оформлення вантажу на кордоні з Україною. Окрім того,британські журналісти стали свідками перетину українського кордону російською бронетехнікою.