1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

МВС запрошує закарпатських абітурієнтів на навчання

04.06.2014 14:13 Архів

Міністерство внутрішніх справ України оголошує набір абітурієнтів для зарахування на навчання до вищих навчальних закладів системи МВС на 2014 рік.

Міністерство внутрішніх справ України оголошує набір абітурієнтів для зарахування на навчання до вищих навчальних закладів системи МВС на 2014 рік.
1Міністерство внутрішніх справ України оголошує набір абітурієнтів для зарахування на навчання до вищих навчальних закладів системи МВС на 2014 рік.

Після закінчення навчального закладу системи МВС Міністерство внутрішніх справ України кожному випускнику гарантує 100 % працевлаштування.

Найменування вищих навчальних закладів МВС України:

Національна академія внутрішніх справ (денна форма: слідчі підрозділи, карний розшук, боротьба з економічними злочинами, експерти, міліція громадської безпеки)

Львівський державний університет внутрішніх справ (денна форма: слідчі підрозділи, карний розшук, міліція громадської безпеки

Харківський національний університет внутрішніх справ (денна форма: слідчі підрозділи, карний розшук міліція громадської безпеки, кримінальна міліція у справах дітей, боротьба з кіберзлочинністю, системи технічного захисту інформації)

Національний університет «Одеська юридична академія» факультет підготовки слідчих кадрів для ОВС

Національний університет «Юридична академія України ім… Я.Мудрого, інститут підготовки слідчих кадрів для МВС.

Для подання необхідних документів, а також за довідковою інформацію просимо звертатись з 9:00 до 18:00 год. щоденно, крім суботи та неділі, в сектор кадрового забезпечення Виноградівського РВ УМВС за адресою: м. Виноградів, вул. Миру, 57 каб. 2 тел. 2-33-40.

Виноградівський РВ УМВС України в Закарпатській області