1. Новини Закарпаття

Гороскоп на 16 липня

16.07.2014 08:56 Архів

Що віщують нам зірки 16 липня?

Що віщують нам зірки 16 липня?
Поради: 1Що віщують нам зірки 16 липня?

ОВНИ, ваш внутрішній світ переповнений емоціями і прагне очищення (кармічного) через щиросердечне спілкування. Вмивайтеся сльозами покаяння, діліться сокровенним, а кому – доля пошле. Це день благочинних акцій, зась меркантильності, вами мають керувати тільки безкорисні вчинки!

ТЕЛЬЦІ, день сприяє успішній колективній діяльності, подружній ідилії, вас щиро кохатимуть, але при умові, що проявите ніжність та турболивість до благовірних, станете для них одночасно другом і коханцем, зможете розділити їхні інтереси та уподобання. І неодмінно знайдіть джерело спільної емоційної зацікавленості!

БЛИЗНЮКИ, проявляйте психологічну лабільність та прислухайтеся до голосу інтуїції, він вкаже вірний шлях до мети для реалізації бажань. Насамперед у фінансовій сфері, де є шанс гарно заробити, беріться за високооплачувані завдання, погоджуйтеся на ліві підробітки, але при одній умові: не перевтомлюватися й продуктивно, а не через пень колоду, виконувати роботу!

Імпозантні РАКИ купатимуться у флюїдах любові та симпатій публіки, презентуючи свої таланти та досягнення там, де вимагатимуть обставини. Принаймні вони складатимуться якнайкраще, на вашу користь, тож гармонізація на внутрішньому плані пройде блискуче і ви отримаєте колосальний заряд щастя! Коханим дозвольте радість тримати вас на прив’язі, нехай кайфують!

ЛЕВИ, приборкайте претензії, знизьте планку вимог до життя, нехай тече визначеним руслом, це день перспективних ділових пропозицій, прийнявши які ви отримаєте додаткове джерело прибутку. Роль генерала таємного фронту, де розгортаються сценарії минулих кармічних подій важка, тут ймовірні фатальні провали, нікому не довіряйте.

ДІВИ, в партнерських взаєминах (на роботі в діловій команді) наступає щаслива ідилія, ваші серця заб’ються в унісон при умові, що обранець зможе вільно проявляти свої почуття… відкиньте всі умовності і здайтеся в полон коханому, тоді приємні хвилюючі враження надовго залишать незгладимий слід в пам’яті.

ТЕРЕЗИ, Нині ви проходите пік кар’єрного злету, відповідальності за чужі долі, будьте на висоті, адже ця місія благословенна Творцем! Залюбки підлаштовуйтеся під чужі потреби, не цурайтеся бути каретою швидкої допомоги і все йтиме чудово, душа розквітне благодаттю сприяючи професійному злету. Втім, багато справ йтимуть, як по накатаній дорозі, і в цьому випадку вам не варто втручатися в їх природний хід.

СКОРПІОНАМ захочеться кохання, посилиться тяга до музики, психології, релігії, мистецтва. Влаштуйте собі святковий день, перепочиньте, порозважайтеся, або займіться улюбленою творчою справою, хобі чи пустіться на романтичне полювання, що допоможе відновити втрачені сили й воскресити мир в глибині душі.

СТРІЛЬЦІ, уникайте ризикових фінансових кроків, там фатальні провали! Якщо на душі дискомфортно, наведіть лад в домашніх пенатах, допоможіть батькам, дітям, відродіть поруйновані взаємини з домочадцями. Нині ви надто вразливі та чутливі, однак це піде на благо всім, голубтеся і не бійтеся переборщити з пестощами, ласкаве телятко дві матки ссе.

КОЗОРОГИ, зміна свіжих вражень проллється бальзамом на вашу душу, не сидіть квочкою, змінюйте обстановку, рух — це чудовий життєвий тонік. Забудьте про жорсткі графіки, не стежте за годинником, сьогодні дозволяється запізнюватись, але при умові, що ця жертва принесена задля душевної насолоди.

ВОДОЛІЇ, не запрягайтеся, як віл, у нелюбиму чи важку роботу, можете лінуватися, робота нікуди не втече, і всіх грошей не заробите. Жити за правилом, хіба хочеш—мусиш нині протипоказано. Ви на телепатичній хвилі, слідуйте голосу почуттів, (а розум нехай відпочине) бавте себе любих, тоді стосунки з оточенням складуться якнайкраще.

РИБАМ пощастисть змінитися на краще, стати білими, пухнастими і любими…та знайти щедрого спонсора. Можна начхати на проблеми від яких макітриться голова, і влаштувати свято ледаря, побайдикувавши в насолоду! Втім навіть поточні побутові справи, яких не уникнути стимулюватимуть творчо і даруватимуть радість.

Астролог Любов ШЕХМАТОВА, Хрещатик