1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

Гендиректор АВЕ-Виноградово: від завтра відновлюємо вивіз сміття з сіл Виноградівщини

04.09.2014 16:53 0 Архів

Від завтра, 5 вересня, вивіз побутових відходів з усіх населених пунктів району буде відновлено згідно попередніх графіків. На сесії міської ради депутати важко,...

Від завтра, 5 вересня, вивіз побутових відходів з усіх населених пунктів району буде відновлено згідно попередніх графіків. На сесії міської ради депутати важко, але проголосували за це.

Сміття знову вивозитимуть на міське сміттєзвалище, але поки що тільки до кінця цього року. Все залежить від того, як просуватиметься робота над земельною ділянкою під новий сміттєпереробний полігон біля села Хижа.

− Згідно графіків, які в нас були раніше, ми починаємо від завтра надавати послуги по всім населеним пунктам Виноградівського району. В селищі Королево, де проживає майже 10 тисяч жителів, ми вивеземо сміття в суботу, щоб не чекати наступного четверга, − повідомив генеральний директор «АВЕ Виноградово» Адальберт Жидик.



Нагадаємо, що вже два місяці побутові відходи з району не вивозилися. Через це потерпало як підприємство «АВЕ Виноградово», так і жителі сіл, які не знали, що робити зі сміттям. «Сміттєва криза» на Виноградівщині виникла через зволікання влади у пошуку і відведенні землі для нового полігону ТПВ. Натомість жителі міста нарікали на переповнення міського сміттєзвалища, яке, практично, вичерпало свій ресурс.



Читайте також і дивіться відео на тему:
Виноградівські депутати дозволили утилізувати сміття з району до кінця року /ВІДЕО/