1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

17 квітня письменники Брати Капранови заспівають в Ужгороді

10.04.2014 12:33 0 Архів

17 квітня письменники та видавці Брати Капранови вперше завітають до Ужгорода як музиканти, щоб презентувати свою нову музичну програму – Дзен.ua.

Анонси: 117 квітня письменники та видавці Брати Капранови вперше завітають до Ужгорода як музиканти, щоб презентувати свою нову музичну програму – Дзен.ua.

Письменники вже встигли виступити у Кам’янець-Подільському, Чернівцях, Івано-Франківську, Хмельницькому, Вінниці, Володимир-Волинському, Рівному, Запоріжжі, Дніпропетровську, Кривому Розі, Кременчуці та Чернігові… Загалом у 27-ми містах України.

Дзен.ua – це трохи спів, трохи речитатив, усе під кобзу і дудку. Абсолютно ново, на чаклунські вірші одного з найкращих поетів сучасності Сергія Татчина. Татчин — це справжня інтернет-легенда, Останній з Мужикан, гуру Digital-романтизму і прочая і прочая.

Брати Капранови вже кілька років експериментують із віршами Татчина у новому стилі кобза-реп. Там буде і кобза-блюз, кобза-реґґі, кобза-рок, кобза-вальс, кобза-боса-нова. «Вірші Татчина – самі по собі вже є музикою. І нам залишилося тільки додати до них кілька нот», – кажуть Брати.
Захід відбудеться 17 квітня о 19:00 в IL'KO GALLERY (вул. Кошицька, 28). Вхід 50 грн.


Брати Капранови запрошують на концерт в Ужгороді